2019. április 11., csütörtök

Kanapék vendégágynak vagy kis szobába ágy helyett

Milyen típusok vannak? Melyik fajtát mire érdemes használni?
Megtudhatod ebből a blogbejegyzésből. 😉

A kanapéknak két típusa van: az egyik a fix kanapé, melyet nem lehet kinyitni, így elsősorban ülőalkalmatosságnak használják. Esetleg 1-1 éjszaka alvásra egy személynek megfelelhet.
A másik típusuk az ágyazható kanapé, melyeket ki lehet nyitni és ággyá alakítani. Az üzletünkben legtöbbször ilyet keresnek a vásárlók.

Sok lakásban vendégágy funkciót tölt be, de egyre többen igénylik a minden napos alvásra alkalmasabb, kényelmesebb típusokat. Kis méretű szobában előnyös, hogy kevesebb helyet foglal el, mint egy franciaágy. Nappalra össze lehet csukni.

A mindennapos alvásra mi a párhuzamosan ágyazható típusokat javasoljuk. Ezekből is azokat, amelyeknek vastagabb szivacsuk van. A párhuzamosan ágyazható azt jelenti, hogy a kanapé mögött lévő falra párhuzamosan lehet kinyitni. Az ülés szélesség lesz a fekvőfelület hosszúsága.Merőlegesen ágyazható kanapékat csak vendégágynak ajánljuk, mert kinyitva keresztben több helyen kényelmetlenek.

A kanapékat nem feltétlenül szükséges falra tolva elhelyezni, vannak térben elhelyezhető típusok, melyek hátulja ugyanolyan kárpittal van bevonva, mint a kanapé többi része.
A kanapékat az ülőhely száma szerint nevezzük kettes vagy hármas kanapénak.  Az ágyazható kettes kanapét egyszemélyes ággyá lehet alakítani. A hármas kanapéból lesz két személynek megfelelő méretű ágy.

Reméljük hasznosnak találtad ezt a blogbejegyzést! 😊
Az aktuális eladó bútorainkat megtalálod honlapunkon: www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Személyesen: Debrecen, Diószegi út 12. (bejárat a Tömös u. felőli kapu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése