2019. április 4., csütörtök

Kinek tud segíteni a Gyurkó Bútor?

Olvasd el itt a listát, mikor érdemes hozzánk fordulnod! 😊
🔽🔽🔽

Annak tudunk segíteni, aki…


 • … szeretné lakása, albérlete vagy nyaralója berendezését kevesebb pénzből megúszni: a használt bútor ára töredéke az újnak.
 • elfoglalt, nincs ideje (vagy kedve) egyesével végigjárni azokat a helyeket, ahol talán megtalálhatja azt a használt bútort, amire vágyik. A mai modern technika lehetőségeivel élve napra készen tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy épp milyen bútorok kaphatók üzletünkben. Honlapunkon (www.gyurkobutor.hu) megtalálhatók az eladó termékek árral, nagy felbontású képekkel. Külön menü van az 1-2 hete beérkezett termékeknek.  Facebookos oldalunkra és Instagramon mindig posztoljuk, ha újdonság érkezett. Telefonon is érdeklődhetsz, szívesen válaszolunk.  
 • megbízható forrásból szeretne használt bútort venni: tőlünk a vásárlóink korrekt tájékoztatást kapnak. Nem titkoljuk a hibákat, amikről tudomásunk van.
    Elégedett vásárlókat szeretnénk, akik szívesen továbbajánlanak bennünket rokonaiknak, ismerőseiknek.
 • …akinek fontos a bútor minősége, tartóssága, de legyen az ára is elérhető. Lehet kapni olcsó új bútort, viszont ezek minősége általában az áruknak megfelelő. Egy jó minőségű, tartós új bútorért sokkal magasabb összeget kell kiadni.  Igazán jó minőségű, tartós darabokhoz lehet jutni használtan az új árának töredékéért.
 • … olyan bútort szeretne, amit már nem gyártanak és nem lehet kapni újonnan.
 • értékálló bútort szeretne. Biztos mindenki tisztában van vele, hogy amit megvásárol újonnan akár egy autót, akár bútort , berendezési tárgyat, műszaki cikket, ezeknek azonnal csökken  az értéke a vásárlás után, mert máris használtnak számít.  A használtan vásárolt dolgokat viszont később is hasonló árban lehet értékesíteni, mint amennyi a vételára volt.
 • …akinek nem vagy nehezen megoldható a nálunk megvásárolt bútor haza szállítása: Létezik az "áru házhoz szállítás" szolgáltatásunk.
 • …aki szeretné bútorát eladni. Működik a "lakossági használt bútor felvásárlás szolgáltatásunk". Amennyiben az eladni kívánt bútor megfelel a vásárlóink igényeinek, és az árban is meg tudunk egyezni, akkor az elszállításról mi gondoskodunk, és készpénzben fizetünk.
 • …aki több használt bútort vásárol, annak kedvezményt adunk az árakból. Így még kisebb összegből rendezheti be otthonát, albérletét vagy nyaralóját.
 • …aki költözik vagy nagyobb dolgokat (pl. bútort, fát, háztartási nagygépeket stb.) szállíttatni szeretne, neki szól "költöztetés, szállítás" szolgáltatásunk!

A fentiek közül valamelyik helyzet rád illik? Fordulj hozzánk bizalommal az itt található elérhetőségek egyikén: Kapcsolat

Reméljük hasznosnak találtad ezt a blogbejegyzést! 😊
A jelenleg eladó bútorainkat megtalálod honlapunkon: www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Személyesen: Debrecen, Diószegi út 12. sz. (bejárat a Tömös u. felőli kapu)

Kapcsolódó cikkek:
Játszótér szállítás a Nádland Debrecen megbízásából
14 tipp bútor és háztartási gép szállításához
Gyakori kérdések 1
Gyakori kérdések 2
Tájékoztató használt bútor felvásárlásról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése