2019. április 13., szombat

Mit tegyünk, hogy rendezett legyen az otthonunk? 1.


Nagyon  hasznos bútorok a gardrób szekrények.
Elsősorban ruha tárolás céljából választják, de bármi más tárolására is megfelel. Pl. sokkal rendezettebb egy gyerekszoba, és könnyebb takarítani, ha a játékokat egy gardróbszekrényben tartjuk.
A garázsunk, előszobánk is rendezettebb benyomást kelt, ha gardróbba pakolunk, mint ha nyitott polcos bútorokkal rendezzük be.

Mint minden bútornak, a gardróboknak is rengeteg változata van.  Lehet egészen egyszerű kinézetű.
Vannak olyan változatok is, ami akár egy szoba mutatós, központi eleme is lehet.

Az üzletünkben nagyon keresettek ezek a bútorok. Sok-sok gardrób megfordult már nálunk az elmúlt 8 évben a rusztikus stílusútól kezdve az egész modernig. 

Az alacsonyabb változatokat ajánljuk azoknak, akiknek tetőtérbe kell, vagy gyerekszobába.
Helytakarékosak a tolóajtós és harmonika ajtós változatok.

A modern gardróbokat lapra szerelten lehet kapni. A szállítás darabokban történik, és a végleges helyén kell összeállítani.

Készülhet a gardrób fából, vagy bútorlapból. 
A vékonyabb bútorlapos változatok sérülékenyebbek, nem lehet túl nagy súllyal terhelni, és a mozgatásnál könnyen törnek, szakadnak. Ezek a változatok újonnan elég olcsók. Használtcikk kereskedésben ritkán találunk ilyet, mert a többszöri szétszedést és összerakást nem bírják. (Ezek újonnan általában 25-30.000Ft-tól már kaphatók.)
Használtan hozzá lehet jutni az amúgy drágán kapható vastag bútorlapból vagy fából készült, strapabíró, masszív gardróbokhoz az új áruk töredékéért. Ezek a termékek már bírják a többszöri szétszedést és összerakást és jobban pakolhatók. Tehát egy újonnan 150-200.000Ft-ba került gardróbhoz használtan hozzájuthatunk 50-100.000Ft közötti összegért.

Ha újonnan vásárlunk, oda kell figyelni, hogy általában az alapárban nincsenek benne polcok. Az alap gardróbok vállfatartósak, esetleg felül vagy alul 1-1 polccal. A bepolcozást legtöbbször külön kell kérni és plusz költséget jelent. Ha olyan használt bútort vásárlunk, amely nyugati országból származik, azokban sem számíthatunk túl sok polcra. Nyugaton vállfán tárolják a ruhákat általában, nem igénylik a polcozást. Ha a gardróbunk előző tulajdonosa magyar volt, akkor a használt bútor árában sok-sok polcra is számíthatunk.


Reméljük hasznosnak találtad ezt a bejegyzést!
Az aktuális eladó termékeinket megtalálod honlapunkon:
Személyesen: Debrecen, Diószegi út 12. sz. (bejárat a Tömös u. felőli kapu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése