2019. április 24., szerda

Ülőgarnitúrák


Mi az ülőgarnitúra? Milyen típusai vannak? Mik a felkapottabbak?
Ebből a blogbejegyzésből megtudhatod.😉


Az ülőgarnitúra összeillő ülőbútorok (kanapék, fotelek) együtt. 
Ezek lehetnek fix ülőgarnitúrák, ami azt jelenti, hogy nem ágyfunkciósak, csak ülésre találták ki.

Üzletünkben szinte csak ágyazható garnitúrákat keresnek a vásárlók. Újonnan ezeknek az ára jóval több a fix garnitúráknál, de használtan jó árban hozzá lehet jutni szép, megkímélt, ágyfunkciós garnitúrákhoz.

Azok körében, akiknek nagyobb hely van a nappalijukban, kedveltek a 3+2+1 ülőgarnitúrák, melyek egy 3 és egy 2 személyes kanapéból és egy fotelből állnak. A legtöbb, ami bekerül üzletünkbe úgy tevődik össze, hogy a 3-as kanapé ágyazható, a 2-es kanapé ágyneműtartós. De gyakran előfordul olyan garnitúra is, hogy a 2-es és a 3-as kanapé is ágyfunkciós. Ezek a keresettebbek.
Akiknek kisebb hely van a lakásban, azoknak praktikusabb a sarokülő garnitúra.

Az ülőgarnitúrák is rengeteg stílusban és kombinációban készülnek. Amik az üzletünkbe leggyakrabban bekerülnek, a fent említett 3+2+1 garnitúrák, sarokgarnitúrák és 3+1+1 garnitúrák, ágyfunkcióval.

Előfordul, hogy az ülőgarnitúrákat a vásárlóink mindennapos alvásra választják ágy helyett. Ülőgarnitúra esetében is a kanapékról szóló bejegyzésünkben leírt ajánlásaink érvényesek. Itt találod:  Kanapék vendégágynak vagy ágy helyett
Hogy mi mit jelent az ülőgarnitúrák elnevezésében, azt pedig a szakkifejezések jegyzékében találod meg itt:Szakkifejezések
Reméljük hasznosnak és érdekesnek találtad ezt a blogbejegyzést!😊
Aktuális eladó bútorainkat megtalálod honlapunkon:www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Személyesen: Debrecen, Diószegi út 12. sz. (bejárat a Tömös u. felőli kapun)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése