2019. május 14., kedd

Bútorfóliázás: termékminta csomagot teszteltünk


A bútorfelújításra egy lehetőség a fóliázás. Mi most egy fólia termékminta csomagot tesztelünk.

Találkoztunk már bútorfelvásárlás tevékenységünk során olyan használt bútorokkal, melyeket utólag, házilag fóliáztak. Ezek általában nem igazán voltak jól sikerült munkák, sokszor elég hamar levált a fólia egy része. Kérdéses, hogy ilyen esetben a fólia minőségével van-e probléma, esetleg a felrakás nem sikerült megfelelően.
Nemrég úgy adódott, hogy kicsit át kell rendeznünk a lakásunkat, ezért a csúnyácska, de nagyon praktikus , és strapabíró szekrényünk az eddig eldugott helyéről előtérbe kerül. Szeretnénk, ha modernebb kinézetű lenne. Nagyon jó a belső elosztása, nagyon megszoktuk, erős és rengeteg cuccot elbír, ezért lecserélni nem akarjuk. Így arra jutottunk, hogy valahogy modernizálni kellene.
Aki az interneten bútorfelújítás témában keresgél, hamar rátalál a bútorfóliázás témára. Állítólag kezdőknek is nagyon egyszerű, jó minőségű termékekkel nem lehet baj. Úgyhogy adunk ennek a fóliázásnak egy esélyt a szekrényünk esetében. Még nem fóliáztunk bútort, most meglátjuk, hogy milyen lesz. 😉
Első lépésként megrendeltük egy 30db fa hatású fóliából álló termékminta csomagot, hogy kipróbáljuk, milyen is ez a fólia, anélkül, hogy sokat költenénk. Jó, hogy van ilyen lehetőség. 😊 Egyelőre ezeket a termékmintákat teszteljük.
Kiválasztottuk azt a mintát, ami illik a lakásunknak ahhoz a helyiségéhez, amelyben a szekrény lesz. Eddig a mintával nagyon jó a tapasztalatunk. A kiválasztott két színt felragasztottuk a szekrényajtó belsejére, hogy lássuk, hogy tapad, tényleg könnyű –e vele dolgozni. Eddig úgy látjuk, hogy igen. A többszöri leszedést jól bírja, visszatapad ugyanúgy, ezt alaposan leteszteltük. 😃

Úgy döntöttünk, hogy le fogjuk a szekrényünket fóliázni. Ennek a folyamatát és a tapasztalatainkat be fogjuk mutatni egy külön blogbejegyzésben.

Használt bútort eladásra nem szoktunk felújítani, csak saját célra. 
De ha kedvet kaptál a bútorfelújításhoz, nézz szét nálunk! 😉
Találhatsz üzletünkben olyan bútort, amit kedvedre átalakíthatsz és a lakásod dísze lehet! 😊
Aktuális eladó bútorainkat itt találod: www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Személyesen: Debrecen, Diószegi út 12. sz. (bejárat a Tömös u. felőli kapu)
Reméljük hasznosnak találtad ezt a bejegyzést! 😊Ha tetszett oszd meg másokkal is!😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése