2019. július 2., kedd

Megtörtént eset: egy élethelyzet, amikor érdemes használtan bútort venni (?!)


Egy vásárlónk, Zoltán mesélte el nekünk a történetét. Ha mostanában építkezel, vagy tervbe van építkezés, te is járhatsz úgy, mint ő!  Azért osztjuk meg veled ezt az esetet, mert reméljük, ebben a cikkben találsz hasznos tanácsot a probléma megoldására.

Zoltán és családja házuk felépítésének a vége felé közelednek. Volt az építkezés kezdetekor egy kis megtakarított pénzük, felvették a CSOK-ot 3 gyerekre, és hozzá hitelt is.

„Építkezés közben az építőanyag árak nagyon felmentek, a pénzünk a hitellel együtt épp, hogy elég volt a családi ház felépítésére. De a továbbiakra már nem telik, kerítés például nem lesz egyhamar, a ház belsejének szépítgetése elmarad, jónéhány dologról le kellett mondani, amit szerettünk volna. A házat berendezzük, hogy be tudjunk költözni, de ezt is nagyon minimális összegből kell megoldanunk.”- mesélte nekünk Zoltán, amikor eljött a Gyurkó Bútor üzletébe, hogy használt bútort vásároljon, amivel olcsóbban megúszhatja a lakás berendezését.


„Úgy tervezem, összesen 5-600.000Ft-ból ki kell jönnie a teljes berendezésnek. Most ideiglenesen megveszem a bútorokat használtan, majd ahogy pénzhez jutok, egyesével lecserélgetem újra. A használtat pedig később el tudom adni hasonló árban, mint ahogy megveszem.”
Hasonló helyzetbe kerültél? Már csak a berendezés hiányzik? Nézz szét nálunk Te is!
Aktuális eladó termékeinket megtalálod honlapunkon: www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Személyesen: Debrecen, Diószegi út 12. sz. (bejárat a Tömös u. felőli kapu)
Reméljük hasznosnak találtad ezt a blogbejegyzést! 😊Ha tetszett oszd meg másokkal is!😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése