2019. augusztus 17., szombat

Változások a Gyurkó Bútornál


Az utóbbi időben voltak változások a Gyurkó Bútornál és még lesznek is. Újítjuk a honlapot, a technikai hátteret és a megjelenést. A tevékenységeink közül nagyobb hangsúlyt fog kapni a jövőben a költöztetés, szállítás szolgáltatás.

A honlapon (gyurkobutor.hu-n) a termékek 5 kategóriába lettek rendezve az eddigi ömlesztett abc-sorrendes megjelenés helyett.
 A kategóriák a következők:
  • Nappali és hálószoba: itt találod meg az ágyakat, szekrénysorokat, kanapékat, ülőgarnitúrákat stb, amik általában nappaliba vagy hálószobába kerülnek.
  • Konyha és étkező: konyhabútorok, tálalók, étkezőgarnitúrák
  • Gyerekbútorok: Gyerek- és ifjúsági bútorok
  • Irodabútor: irodába, dolgozószobába vagy iskolás gyerekeknek való bútorok (íróasztalok, szekrények, forgószékek, tárgyalószékek)
  • Egyéb bútorok: ide kerülnek az előszobabútorok, esetleg fürdőszobabútorok, és minden más, ami a fenti kategóriákba nem illik bele

Egy-egy termék több kategóriában is jelen lehet egyszerre. Reméljük könnyebben megtalálod így, amit keresel.

A használtbútor eladás és felvásárlás mellett a szállítás, költöztetés szolgáltatásunk nagyobb hangsúlyt kap a jövőben. Eddig leginkább a tőlünk vásárolt termékek kiszállítását és az általunk vásároltak beszállítását végeztük. Ezentúl más szállítás és költöztetés megbízásokat is fogja vállalni tapasztalt, megbízható csapatunk.

A telephely régi épületének padlója folyamatosan felújítás alatt van, a középső helységben már kész. Az udvart szépítjük, a fal a virágokkal már készen van. Még dekor kavicsos területek kialakításai vannak tervben.

A Gyurkó Bútor aktuális eladó bútorait megtalálod honlapunkon: www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Személyesen a Debrecen, Diószegi út 12. sz. alatti üzletben (bejárat a Tömös u. felőli kapu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése