2019. szeptember 3., kedd

Új termékkategória képek a Gyurkó Bútor honlapján

Azért, hogy könnyebben megtaláld, amit keresel, új kategória képekkel mutatjuk az utat honlapunkon. 😉
Nemrég létrehoztunk 5 különálló kategóriát a termékek csoportosítására. Most ezekhez készült szebb, modernebb design. Reméljük így még könnyebb eligazodni az eladó használt bútorok között.
Aktuális eladó termékeinket a honlapunkon itt találod meg: www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Ebben a menüben 5 kategóriát fogsz találni:
 • Nappali és hálószoba bútorok:
  ágyak, szekrénysorok, ülőgarnitúrák, sarokülők, kanapék, dohányzóasztalok, gardróbok stb., minden ami egy hálószobába vagy nappaliba elképzelhető.
  Nem választottuk ezt a kategóriát külön nappali és hálószoba kategóriára, mert sok vásárlónk ágy helyett ággyá alakítható ülőbútort vásárol a hálószobájába. Ezen kívül sokszor a szekrénysoroknál sem teljesen különül el, ami kimondottan nappaliba vagy kimondottan hálószobába való.
 • Konyha és étkező bútorok:
  Itt találsz komplett konyhabútorokat, étkezőgarnitúrákat, valamint tálalószekrényeket, konyhába, étkezőbe való komódokat és egyéb szekrényeket. Néha különálló asztalokat és székeket is lehet nálunk vásárolni.
  Ez a két helyiség sok házban, lakásban egyben van, ezért itt se csináltunk két kategóriát külön a konyha és külön az étkezőbútoroknak.
 • Gyerekszoba bútorok:
  itt találod a bababútoroktól kezdve a gyerekeknek, a kis- és nagyobb iskolásoknak való bútorokat. Pelenkázókomódok, rácsos ágyak, gyerekágyak, íróasztalok, szekrények, szekrénysorok, komódok.
 • Irodabútorok:
  ebben a kategóriában irodába, dolgozószobába való bútorokat találsz. Íróasztalok, forgószékek, tárgyalószékek, szekrények, irattartó konténerek.
 • Egyéb bútorok:
  ebbe a kategóriába kerültek azok a termékek, amik a fenti 4 kategóriába nem illenek. Pl. fürdőszoba bútorok, előszoba bútorok, kerti garnitúrák. Ezek kisebb számban fordulnak elő üzletünkben, ezért nem bontottuk fel külön kategóriákra.
Vannak olyan termékek, melyeket több kategóriában megtalálsz. Pl. az íróasztalokat az "Irodabútor" és a "Gyerekszoba" kategóriába is beletesszük.

Reméljük hasznosnak találtad ezt a blogbejegyzést!😊 Ha tetszett, oszd meg másokkal is!😉
Aktuális eladó termékeinket megtalálod honlapunkon itt: www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Személyesen a Debrecen, Diószegi út 12.sz. alatti üzletben (bejárat a Tömös u. felőli kapu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése