2020. január 6., hétfő

Hogyan értesülhetsz az újdonságokról?

Kellemetlen, amikor vársz egy bútorra, hogy beérkezzen üzletünkbe, de amikor rátalálsz, már azt látod, hogy elkelt. Nem maradsz le a beérkező újdonságokról az alábbi 4 lehetőséggel!
  • Honlapunkon a www.gyurkobutor.hu oldalon van "Újdonságok" menüpont, ahová a nemrég beérkezett bútorokat külön feltöltjük. Itt éred el: www.gyurkobutor.hu Újdonságok menü Ezek a bútorok a "Termékeink" menüben is szerepelnek a régebben beérkezett bútorokkal együtt.
  • Facebook és Instagram oldalunkon mindig értesítjük a követőinket az újdonságok érkezéséről. Itt általában csak tájékoztató jelleggel képeket teszünk közzé, árakat a honlapunkon találsz. Kérdezni a posztoknál természetesen lehet, amint tudunk válaszolunk. Azt érdemes tudni, hogy a Facebook nem mutat meg a hírfolyamodon minden posztot, így nem elég követni a Gyurkó Bútort, hanem rendszeresen figyelni kell az oldalra feltöltött információkat. Ezért kényelmesebb a következő két lehetőség:
  • Instagram-on létrehoztunk egy hashtag-et, amit az újdonságok posztolásakor használunk. Kövesd a #gyurkobutorujdonsagok -at.
  • Szintén új lehetőség, a hírlevelünkre történő feliratkozás! Lépj a Gyurkó Bútor honlapjának címoldalára: www.gyurkobutor.hu. Itt találod meg a hírlevelünkre való feliratkozás lehetőségét.
    Az űrlapon csak a keresztneved és az e-mail címed kell megadnod. Heti maximum 2 alkalommal értesítőt küldünk a beérkezett újdonságokról e-mail fiókodba! Ezek a levelek tartalmaznak az egyes termékekről részletesebb leírást, árakat, egy kis méretű képet, és egy linket, hogy könnyen megtaláld honlapunkon, azokat a bútorokat, amik felkeltették az érdeklődésed. (A honlapunkon több és nagy felbontású képet találsz.)
Reméljük hasznosnak találtad ezt a blogbejegyzést! 😊Ha tetszett, oszd meg másokkal is!😉
Aktuális eladó bútorainkat honlapunkon itt találod: www.gyurkobutor.hu Termékeink menü
Személyesen a Debrecen, Diószegi út 12. sz. alatti üzletben (bejárat a Tömös u. felőli kapu) Nyitva tartás és egyéb információ honlapunkon a "Kapcsolat" menüben itt: www.gyurkobutor.hu Kapcsolat menü

Kapcsolódó cikkek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése